Reizigersadvisering – Huisartsenpraktijk de Weerark – De Meern
Header afbeelding
Locatie Weerark: Zandweg 147 3454 HA De Meern Tel:030-6661239

Reizigersadvisering

Om van een reis te genieten is gezondheid heel belangrijk. Betreft uw reisplan een vakantie of zakenreis? Gaat u alleen op pad of met uw partner of gezin? In alle gevallen begint uw reis met een bezoek aan ‘Reizigersvaccinatie Centrum De Weerark’ voor uw medische voorbereiding.

Wij geven u belangrijke reisinfo, de nodige vaccinaties en evt. preventieve artikelen. Uiteraard zijn wij er ook voor bedrijven. Zo gaat u goed voorbereid op reis en – ook belangrijk – komt u gezond thuis.

Erkend vaccinatiecentrum

‘Reizigersvaccinatie Centrum De Weerark’ is integraal onderdeel van de Huisartsenpraktijk De Weerark. Het vaccinatiecentrum is aangesloten bij Travel Doctor, een landelijke organisatie van ervaren huisartsen gespecialiseerd en geregistreerd in reizigersadvisering en –vaccinaties opgericht in 1995. De artsen en hun assistenten worden jaarlijks bijgeschoold. Het vaccinatieteam van De Weerark bestaat uit de geregistreerde reizigersgeneeskundigen Lonneke Smeenk en Peter van Liere en de assistenten Anouk Smeulders en Lisette Kasius.

Anouk Smeulders en Lisette Kasius

Optimale dienstverlening

Graag adviseren wij u over medische zaken die van belang zijn voor het welslagen van uw reis. Gaat u op reis met jonge kinderen? Dan informeren wij u over speciale aandachtspunten voor jonge globetrotters. Dit alles met in achtneming van de privacy die u van een huisarts mag verwachten. Onze vaccinaties zijn uit voorraad leverbaar, óók het Gele Koorts vaccin, tegen aantrekkelijke tarieven. Afhankelijk van de zorgverzekeraar worden reizigersconsulten en – vaccinaties geheel of gedeeltelijk vergoed. Op deze wijze bieden wij u een hoge graad van zorg, service en kwaliteit.

Reisadvies aanvragen

Het aanvragen van advies werkt als volgt:

1. Het is verstandig 6 – 8 weken voor uw vertrek een aanvraag in te dienen

2. Vul de reisformulieren via de website www.traveldoctor.nl  in. Kies op ‘Maak een afspraak’ en klik ‘locatie Traveldoctor de Meern’ aan

3. Vul de formulieren zo nauwkeurig mogelijk in, liefst voorzien van gedetailleerd reisschema

4. Vermeld uw medicijngebruik en uw eerder ontvangen vaccinaties voorzien van datum

5. Indien u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, dan verzoeken we u deze uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren. Er worden dan géén consultkosten in rekening gebracht. Op volgorde van vertrekdatum maken wij telefonisch een afspraak om ons advies met u door te spreken. Daar waar nodig wordt ook in hetzelfde consult een begin gemaakt met uw vaccinaties. De gegeven vaccinaties worden bijgeschreven in uw vaccinatieboekje zodat u zelf over de volledige gegevens beschikt.

Meer informatie vindt u op:

Praktijkfolder Reisvaccinatiecentrum De Weerark

www.traveldoctor.nl

Tarieven Traveldocter