OVERIGE ZORGAANBIEDERS – Huisartsenpraktijk de Weerark – De Meern
Header afbeelding
Locatie Weerark: Zandweg 147 3454 HA De Meern Tel:030-6661239

OVERIGE ZORGAANBIEDERS

Diëtiste en leefstijlcoach Bo van Nieuwenhuizen

 www.bovannieuwenhuizen.nl

Op de locatie aan de Zandweg biedt dietiste en leefstijlcoach Bo van Nieuwenhuizen een spreekuur aan. U kunt voor vragen die betrekking hebben op voeding bij gezondheid en ziekte bij haar terecht.
‘Als diëtist ben ik gespecialiseerd in pure en onbewerkte voeding, met speciale aandacht voor meer plantaardig eten. Niet minder eten (diëten), maar ánders eten: Meer groenten, fruit, peulvruchten, volkoren granen en noten/zaden. Ik informeer je hoe je dit toepast in jouw dagelijks leven. Als onderzoeker gebruik ik de laatste wetenschappelijke inzichten als basis voor mijn adviezen. Aanvullend heb ik als leefstijlcoach brede kennis van gedragsverandering, mindset, beweging, slaap, stress en ontspanning. Ik help je in het bewust worden van je eigen patronen. Je bedenkt acties die leiden tot duurzame gedragsverandering. We gaan hierbij uit van het positieve. Hierdoor wordt het een leuk en leerzaam proces en verbetert je leefstijl en gezondheid stap voor stap.’
Op bovengenoemde website vindt u alle informatie over haar werkwijze en tarieven. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Mail dan naar mail@bovannieuwenhuizen.nl of bel 06-41499625
Zij beheert haar eigen agenda.